Info

New Media Production and Distribution Company

modernizing:

Visitor Center by HHD_FUN Architects

Rizhao Visitor Center was located on the North part of the 2km long Shanhaitian beach park in Rizhao, east China. Vistor Center is adjacent to a plaza which will attract massive tourists during the high season. The Vistor Center consists of two floors. The form of the building above ground was minimized in order to fit into the natrual environment while at the same time the underground part of the building offers various functions for the park. For instance, shops, cinemas, resturants, leisure facilities, public showerrooms etc. Pedestrains will mainly enter the plaza from the east side, either through 3 open stairs into the building or 4 different pathways towards the sea.

Advertisements

Comments

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS